Beste mulig finansiering

Vi har tidligere i et innlegg her på siden snakket om dette med å bruke forbrukslån til finansiering av fotoutstyr, og at dette faktisk er nokså vanlig. For tenk deg bare: du har lyst på fotoutstyr enten til bruk på hobbybasis eller som en nødvendighet til oppstart av egen business, så og si. Men så er det bare én ting: skikkelig fotoutstyr koster forholdsvis mye penger, og med mindre man har oppsparte midler å bruke til dette så vil dette bli en nokså betydelig investering. Og du skal ikke se bort i fra at vi befinner oss i den sekssifrede klassen – alt etter hvor mye og hvor bra utstyr du har bruk for.

Å få en bank eller en investor til å investere i en såpass usikker bransje kan man nesten bare glemme, hvis vi skal være ærlig, for at det finnes så mange vellykkede heltidsfotografer i Norge kan man nok bare drømme om. De fleste har jobbet seg sakte men sikkert opp og investert i utstyr over tid, og kanskje blitt delvis profesjonalisert. Dette er det ikke alle som har tid eller lyst til, og for dem gjelder det å ha utstyret på plass fra dag en.

Da kan imidlertid et lån uten sikkerhet løse problemet, men da må man være innstilt på å betale for seg, samt være sikker på at man virkelig er i stand til å betjene et slikt lån. Det gjelder da å komme så billig som mulig unna denne investeringen og da må man gjøre et grundig forarbeid selv. Det betyr å bruke en låneagent, eller en lånemegler, som kan hjelpe til, og dette er en gratis tjeneste å bruke.

Èn enkelt søknad til en slik aktør gjør jobben enklere for deg, og søknaden formidles da videre til en rekke banker som i praksis må kjempe om å gi deg det beste tilbudet – deretter er det bare å velge og vrake!