En personlig gave

En personlig gave er alltid det beste og kanskje spesielt nå frem mot jul vil dette være en aktuell måte å tilnærme seg problemstillingen som gaver faktisk er for mange.

Du sitter kanskje og spekulerer på hva du skal gi i gave til dine nærmeste i år? Kanskje har de det aller meste som de behøver, og dette gjør det naturligvis enda vanskeligere for deg å pønske ut hva du skal legge under juletreet. Vi anmoder deg om å ikke tenke penger, men heller tenke på hva du faktisk kan gi som vil bety nye for dine nærmeste – og det er kanskje det som må til for at du skal tenke i andre baner. Det er ikke pengene som betyr noe, og husk på at de aller fleste har det de behøver i hjemmene sine i dag. Flere nipsartikler er rett og slett bare en bortkastet penge og noe som ikke vil bety noe spesielt for mottakeren.

Vi synes at du burde hente inspirasjon på nettet og kanskje vurdere å lage et portrett av enten deg eller din familie sammen. Et portrett trenger ikke å være et portrett i tradisjonell forstand, noe du ser hvis du klikker på linken. Vær oppfinnsom og kreativ og ta bilde av dere selv i en situasjon som avviker litt fra det vanlige portrettet. Lek deg med farger, skygger og svart/hvitt toner i bilderedigeringsprogrammet ditt, og du vil raskt ende opp med et resultat som er spennende og morsomt. Dette vil helt sikkert mottakeren din sette pris på, og bruk gjerne ekstreme kontraster i ditt foto.

Kanskje kan et bilde av isbading være morsomt, eller kanskje snøbading på vinteren? Kanskje et portrett ute under nordlyset hadde vært noe, eller rett og slett noe annet oppfinnsomt? Dette vil gi liv i bildet og stor glede hos den som mottar det. Husk at foreldre er veldig glade i sine barnebarn og hvis dere er litt spenstige i komposisjonen der så kan dere ende opp med et fantastisk resultat.