Hvor kan jeg kjøpe billig kamera?

Hvor kan jeg kjøpe billig kamera?

Hvor kan jeg kjøpe billig kamera på nett
Stikk innom Finn.no for å finne deg et skikkelig kamera når du skal starte med din nye hobby!

Har du begynt å fatte interesse for fotografering? Så gøy! En ting kan vi love deg: det er en hobby som vil kunne gi deg noen fantastiske opplevelser og det er derfor bare å sette i gang hvis dette er noe du er villig til å bruke litt tid på.

Fotografering er fantastisk morsomt, og spesielt når man har holdt på så lenge at man kjenner at man behersker faget. Men: ta det bare med ro: det kreves mye prøving og feiling før du kan kalle deg for en habil fotograf, og du må være klar over at du må ta mange, mange tusen bilder før det virkelig begynner å bli kvalitet på bildene.

Så: når du skal fotografere og få et godt resultat er det samtidig viktig at du har godt utstyr å ta bilder med. Klart; du kan ta gode bilder med mobiltelefonen også, men du får et betydelig bedre resultat hvis du bruker et skikkelig kamera. Nå er det jo slik at de kameraene som de profesjonelle fotografene bruker er veldig dyre, og du trenger virkelig ikke å kjøpe noe som er så kostbart som dette. Det kan du gjøre den gangen du skal leve av hobbyen din.

Du stiller deg derfor kanskje følgende spørsmål: hvor kan jeg kjøpe billig kamera?

Vi har en klinkende klar anbefaling til deg som er nybegynner: kjøp et brukt billig kamera – det holder i massevis!

Legg veien innom Finn.no!

De aller ‘billigste’ digitale speilrefleks-kameraene som du får i en elektronikkbutikk, som for eksempel Canon EOS 1300d koster rundt 3.500 kroner og er forsåvidt et greit kamera. Da får du også med en linse på kjøpet som er an slags alt-mulig linse.

Kameraet er som sagt helt greit, men langt i fra noe toppkamera. Ønsker du å ta bilde av nordlys og slike ting er du tjent med et bedre kamera og en bedre linse. Tommelfingerregelen når det gjelder Canons kameraer er at prisen stiger jo færre tall ‘det’ er i tittelen. 760D (som er et nybegynnerkamera) er biligere enn 70d (som er et godt kamera). EOS 5D Mark IV er toppmodell og noe som yrkesfotografer benytter seg av.

Hva er målet ditt: å finne et entusiastkamera, som for eksempel 70D, brukt til en god pris – kanskje for samme prisen som et nytt nybegynnerkamera.

Lar det seg gjøre da? Ja, du kan få et veldig bra kamera for en god penge på Finn.no.

I skrivende stund ligger det 76 elementer som har med 7D å gjøre på nettstedet, og dette inkluderer blant annet også linser. Blar du opp 5.000 kroner skal du komme godt ut av det, og det er bare å lete godt.

TIPS: husk at du må se etter et kamera inkludert linse. Står det ‘kamerahus’ er det kun selve kameraet som selges, og ikke linsen.

Let etter fotoapparat på Finn.no her!

Sjekk hvordan du tar flotte nordlysbilder her.